Banner 980x90

Limbažu Galvenajā bibliotēkā visu maiju atzīmēti Baltā galdauta svētki

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Maijā Latvijas valsts simtgades svinību ieskaņā Latvijas novados rīkoti Baltā galdauta svētki par godu Latvijas valsts neatkarības atjaunošanai – vienai no būtiskākajām pieturzīmēm Latvijas simts gados.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, Limbažu Galvenajā bibliotēkā (LGB )visu maiju pie balti klāta galda apmeklētāji aicināti iepazīties un izspēlēt Limbažu 3.vidusskolas skolnieču Danas Antonovas un Lindas Luīzes Šalmes radīto spēli "Baumaņu Kārļa dzīve, daiļrade un personība" aktivitātē "Mūsu novada ciltstēvs - Baumaņu Kārlis." 

Baumaņu Kārlis ir ne tikai izcila personība visas Latvijas vēsturē, bet nozīmīgs arī Limbažu Galvenajai bibliotēkai – pirms 130 gadiem viņš dibinājis bibliotēku Limbažos. Tāpēc LGB pateicas abām skolniecēm par darbu un uzskata, ka spēle ir lieliska dāvana Latvijai, gatavojoties simtgadei.


 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)