Banner 980x90

Limbažu jauniešu centrā notiks tikšanās vakaru cikls "Savējie iedvesmo"

Foto: Aksels Zirnis
Foto: Aksels Zirnis
Uzsākot jauno mācību gadu, Limbažu jauniešu centrs iecerējis īstenot jau sen lolotu ideju rudens uz ziemas sezonas vakaros organizēt jauniešiem iedvesmojošus tikšanās vakarus ar aktīviem un interesantiem mūsu novada cilvēkiem, lai uzzinātu viņu stāstus un "veiksmes formulu," kas ļāvusi attīstīties, nebaidīties izmantot dažādas iespējas, nepalikt uz vietas, virzīties pa karjeras kāpnēm, izvirzīt un sasniegt dažādus mērķus, pieņemt un izdarīt izvēles, kas pilnveidojusi viņu dzīves. 

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē Limbažu novada jaunatnes lietu speciāliste un Jauniešu centra vadītāja Simona Putniņa, šie vakari nav plānoti kā lekcijas, bet gan brīvi sarunu vakari neformālā gaisotnē par un ap visu. Tā ir iespēja iepazīt šos citiem zināmos cilvēkus ne tikai no profesionālās, bet arī no cilvēcīgās puses, iespējams iegūt kādu turpmāk noderīgu atziņu vai padomu un iedvesmoties arī savai attīstībai un "veiksmes formulas" izveidei.

Jauniešu centrs vēlas stiprināt piederības apziņu Limbažu novadam, likt jauniešiem saprast, ka, nav svarīgi vai Tu nāc no mazpilsētas vai lielpilsētas, svarīgi ir definēt un izvirzīt mērķus, izmantot piedāvātās iespējas, ko sniedz gan dzīve mazpilsētā, gan citas iespējas valstiskā mērogā un nenobīties no tā. Tajā pašā laikā vērst uzmanību uz to, ka arī mūsu mazpilsētā var iegūt labu izglītību, piedalīties un dot kādu devumu arī sava novada attīstībā, iedvesmoties un galu galā lepoties ar vietu no kuras nākam un iespējams pat kādreiz atgriezties šeit uz dzīvi.

Mēs esam par "savējiem". Tāpēc uzskatām, ka ar "savējiem", kas ir sasnieguši kaut ko, ir jālepojas , jo iespējams kāds no viņiem ir nonācis tur kur ir pašlaik, pateicoties tam, ka ir uzaudzis un mācījies Limbažos vai tā novadā.

Tikšanās plānotas vienu līdz divas reizes mēnesī, Limbažu Jauniešu centrā, Rīgas ielā 23.

Pirmā tikšanās notiks trešdien, 21.septembrī plkst.17.00 ar aktīvu jaunieti, Limbažu 3.vidusskolas absolventi – Unu Arbidāni, kura šogad absolvējusi "Junior Ahievement Latvia Līderu programmu".

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)