Banner 980x90

Limbažu Jauniešu centrs aicina uz "Kafiju ar politiķiem"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 27.maijā no plkst.13.20 līdz plkst.16.20, Limbažu jauniešu centrā, Rīgas ielā 23, strukturētā dialoga piektā cikla konsultācijas "Kafija ar politiķiem". Limbažu Jauniešu centrs aicina piedalīties jauniešus, politikas veidotājus un īstenotājus, organizāciju pārstāvjus, lai diskutētu par jauniešiem aktuāliem jautājumiem Limbažu novadā.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, pasākuma "Kafija ar politiķiem" formāts dod iespēju jauniešiem tikties ar lēmumu pieņēmējiem un runāt par jauniešiem aktuāliem jautājumiem vietējā līmenī. Tas jauniešiem dod iespēju izzināt vietējo pašvaldību iespējas īstenot jauniešu idejas arī reģionālā un nacionālā līmenī.

Pasākumā būs iespējas izteikt arī savu viedokli par Eiropā aktuāliem jautājumiem jaunatnes jomā, kā arī meklēt risinājumus to sasaistei ar aktualitātēm, kas Latvijā īstenojamas vietējā, reģionālā un nacionālā līmenī.

Piektā cikla kopīgā tēma: veicināt visu jauniešu iesaisti dažādā, vienotā un iekļaujošā Eiropā – gatavi dzīvei, gatavi sabiedrībai.

Konsultāciju jautājumi:

1.Kas jauniešiem palīdzētu satuvināties un veidot uzticēšanos cilvēkiem ar atšķirīgu kultūru, sociālo, ekonomisko, reliģisko un etnisko piederību, vecumu, dzimumu?
2.Ko vajadzētu darīt, lai nepieļautu dažādu jauniešu grupu stigmatizāciju/apzīmogošanu un sniegtu tiem vienādas iespējas sabiedrībā?
3.Kas veicina jauniešu piederības izjūtu vietējai kopienai, sabiedrībai, Eiropai?
4.Kādas kompetences jauniešiem varētu palīdzēt saskaroties ar sarežģītām situācijām?
5.Kādi faktori var veicināt vai kavēt jaunieša pašizziņas procesu? Kas būtu nepieciešams, lai jaunietis pilnībā realizētu savu potenciālu un palīdzētu citiem realizēt savējo?

Pasākumu organizē Latvijas Jaunatnes Padome (LJP) sadarbībā ar Rīgas reģiona koordinatoru "Baltijas Reģionālo fondu". Jautājumu gadījumā, aicina sazināties ar Rīgas reģiona koodinatori Gintu Salmiņu, T. 29256888, E-pasts: ginta.salmina@gmail.com.

Lai pieteiktos uz pasākumu Limbažos, aicina līdz ceturtdienai, 26.maijam sūtīt e-pastu Simonai Putniņai uz adresi: simona.putnina@limbazi.lv, Tel: 26164449.

Projektu īsteno "Latvijas Jaunatnes padome" sadarbībā ar izglītības un zinātnes ministriju Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas Erasmus+ finansētā projekta "Strukturētā dialoga īstenošana Nīderlandes, Slovākijas un Maltas prezidentūras Eiropas Savienības padomē" ietvaros. Projektu līdzfinansē Eiropas Komisija.
 


 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)