Banner 980x90

Limbažu jauniešu centrs sāk īstenot projektu "Mēs Nāk(am)"

Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Pirmdien, 9.maijā Limbažu jauniešu centrs sāk īstenot Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2016.gadam finansējuma ietvaros atbalstīto projektu "Mēs Nāk(am)". Pirmā aktivitāte, kas notiks projekta ietvaros būs Olimpiskā centra "Limbaži" apkārtnes sakopšanas talka.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, aktivitātes mērķis ir veicināt jauniešos darba tikumu, saliedētību un mudināt jauniešus novērtēt pašu rokām padarīta darba paliekošo pievienoto vērtību un tās nozīmīgumu.

Paredzēts sakopt un labiekārtot apkārtni, kur augusta beigās, projekta ietvaros organizēs vēl viens pasākumu - Jauniešu dienu.

Uz talku aicināts ikviens jaunietis, kas ar savu darbu un aktīvu līdzdalību vēlas palīdzēt visiem dzīvot tīrā un labiekārtotā vidē.

Tikšanās paredzēta plkst.16.00 pie Limbažu Jauniešu centra, Rīgas ielā 23.

Neskaidrību gadījumā lūgums sazināties pa tālr.26164449
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)