Banner 980x90

Limbažu Lielezera pludmalē pieejams peldēšanas ratiņkrēsls

Pirmdien, 20.jūlijā, pašvaldības aģentūra "ALDA" no Francijas saņēma pasūtīto peldēšanas ratiņkrēslu, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Agrita vītola.
Peldkrēsls ir īpaši pielāgots cilvēkiem ar kustību traucējumiem, un turpmāk būs pieejams Limbažu Lielezera pludmales apmeklētājiem.

Jūnija pašvaldība lēma par atbalsta piešķiršanu PA "ALDA" 1500 eiro apmērā. Neliela summa savākta arī ziedojumos Zilā karoga pacelšanas pasākuma laikā.

Pašvaldības aģentūras "ALDA" direktors Jānis Remess pateicas Limbažu novada pašvaldībai un ikvienam ziedotājam par atbalstu peldēšanas ratiņkrēsla iegādē!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)