Banner 980x90

Limbažu Mākslas skola akreditēta uz diviem gadiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Limbažu novada pašvaldība ir saņēmusi Izglītības kvalitātes valsts dienesta lēmumu par Limbažu Mākslas skolas akreditāciju. Pamatojoties uz akreditācijas ekspertu komisijas ieteikumu, skola ir akreditēta uz diviem gadiem. 

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada pašvaldības Domes priekšsēdētāja vietniece Ineta Zariņa, ziņojumā ir analizētas Mākslas skolas stiprās un vājās puses, ir doti ieteikumi iestādes darbības un izglītības programmas īstenošanas uzlabošanai. Komisija ir novērtējusi veiksmīgi organizēto skolēnu dalību izstādēs, konkursos, dažādos kultūras pasākumos skolā, pilsētā, Latvijas un starptautiskajā mērogā.

Šobrīd skolai ir rūpīgi jāstrādā pie izglītības programmas satura izvērtējuma un tā aktualizēšanas, jāattīsta metodiskās komisijas darbs, lai sasniegtu vienotu redzējumu par mācību procesu, tā mērķiem un uzdevumiem, jāpilnveido vērtēšanas sistēma, izstrādājot vienotus kritērijus arī mācību skatēm, precīzāk jāplāno ikdienas mācību darbs, jāpilnveido plānošanas un kontroles sistēma, kā arī lietvedības un uzskaites sistēma. Protams, ka ziņojumā ir norādīts arī par telpu trūkumu, taču šis jautājums tiks sakārtots, Mākslas skolai saņemot jaunās telpas Jūras ielā 27.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)