Banner 980x90

Limbažu mediķu brigāde saņems jaunu ātrās palīdzības mašīnu

Otrdien, 12.februārī, neatliekamās medicīniskās palīdzības (NMP) dienesta Vidzemes reģionālā centra Limbažu brigāde saņems jaunu operatīvo medicīnisko transportlīdzekli, ar ko turpmāk doties izsaukumos pie pacientiem, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.

Jaunā mašīna ir pilnpiedziņas (4x4) transportlīdzeklis, kas palīdzēs brigādei nokļūt pie pacientiem arī pa grūtāk izbraucamiem ceļiem. Auto ir aprīkots ar visu nepieciešamo cilvēku dzīvību glābšanai kritiskās situācijās, tajā mediķiem ir daudz ērtāk sniegt palīdzību pacientam, savukārt pacientiem nodrošināts lielāks komforts un drošība.

Otrdien, 12.februārī, plkst.12.00 pie Limbažu novada domes ēkas jauno auto un tā aprīkojumu aplūkos arī Limbažu novada domes priekšsēdētājs Aigars Legzdiņš un citi pašvaldības pārstāvji. Sveikt brigādi ar jaunā auto saņemšanu ieradīsies arī NMP dienesta Vidzemes reģionālā centra vadītājs Aksels Roshofs. Aicinām arī pašvaldības iedzīvotājus un mediju pārstāvjus aplūkot jauno ātrās palīdzības brigādes mašīnu un tās aprīkojumu!

Pakāpeniski līdz februāra beigām NMP dienesta Vidzemes reģionālais centrs kopumā saņems 12 jaunas ātrās palīdzības mašīnas brigāžu mediķu darbam visā reģionā. Līdz šim Vidzemes reģionā nonākušas jau sešas ātrās palīdzības mašīnas un ar tām izsaukumos pie pacientiem dodas mediķu brigādes Valmierā, Salacgrīvā, Valkā, Alojā, Cēsīs un Rūjienā. Plānots, ka pa vienai jaunai mašīnai saņems arī brigādes Alūksnē, Balvos, Gulbenē, Madonā un Valmierā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)