Banner 980x90

Limbažu muzejā apskatāma jauna izstāde "Drukāts vārds"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Limbažu muzejā no decembra sākuma apskatāma jauna izstāde "Drukāts vārds", kas vēsta par iespiedējiem un grāmatu izdevējiem Limbažos 19.gadsimta beigās un 20.gadsimta sākumā, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Apmeklētājiem tiek dota iespēja uzzināt vairāk par iespiešanas procesu, iepazīt vecās drukas nianses un vairāk uzzināt par to, kā tieši notika pāreja uz jauno druku.

Savukārt bērniem tiek piedāvāta radošā darbnīca, kurā pašiem izmēģināt roku burtu likšanas darbā, darinot Ziemassvētku kartiņas.

Papildu informācija un radošās darbnīcas pieteikšana pa tālruni 64070632. Izstāde muzejā būs apskatāma līdz 2017.gada martam.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)