Banner 980x90

Limbažu novadā jau nobalsojuši teju 3% no kopējā balsstiesīgo skaita - papildināts

Ziņa ceturtdien plkst.13.42 papildināta atbilstoši jaunākajiem datiem

Trešdien, 29.maijā un ceturtdien, 30.maijā, kad bija iespējams nobalsot iepriekš, Limbažu novadā nobalsoja 439 vēlētāji, kas ir 2,92% no kopējā balsstiesīgo skaita, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) apkopotie dati.

Visaktīvāk vēlētāji balsojuši vēlēšanu iecirknī, kas atrodas Limbažu kultūras namā nobalsojuši, kur nobalsojuši 147 balsstiesīgie. Limbažu novada pašvaldības administratīvajā ēkā nobalsojuši 124 iedzīvotāji, savukārt Skultes kultūras integrācijas centrā nobalsojuši 47 iedzīvotāji.

Limbažu novadā kopumā ir 15 041 balsstiesīgie.

No trešdienas, 29.maija, līdz piektdienai, 31.maijam, dažas stundas dienā pašvaldības vēlēšanu iecirkņos ir iespējams nobalsot iepriekš. Šo iespēju var izmantot jebkurš vēlētājs, kurš kādu iemeslu dēļ nevarēs nobalsot vēlēšanu dienā - sestdien, 1.jūnijā. Tāpat kā vēlēšanu dienā, arī iepriekšējās balsošanas dienās balsot jādodas uz to vēlēšanu iecirkni, kurā vēlētājs reģistrēts. Citā iecirknī nobalsot nevarēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)