Banner 980x90

Limbažu novadā kravas automašīnai ietriecas policijas spēkratā; cietuši divi likumsargi

Rīga, 13.dec., LETA. Limbažu novadā vakar, kravas automašīnai iebraucot policijas spēkratā, cietuši divi likumsargi, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.18 Skultes pagastā, uz Tallinas šosejas, Rīgas reģiona pārvaldes ceļu policijas inspektori veica patrulēšanu, kuras laikā par atļautā ātruma pārsniegšanu apturēja 1971.gadā dzimušu kravas automašīnas MAN vadītāju. Protokola noformēšanas laikā ceļu policijas dienesta automašīnai bija iedegtas mirgojošas zilās bākugunis.

Pēc neilga brīža policijas transportlīdzeklī iebrauca cita kravas automašīna. Sadursmes brīdī policijas automašīna tika iestumta priekšā stāvošajā kravas automašīnas MAN piekabē.

Negadījuma brīdī policijas automašīnā atradās 1977. un 1978.gadā dzimuši ceļu policijas inspektori, kuri guva miesas bojājumus. Lai cietušie policisti izkļūtu no saspiestā transportlīdzekļa, bija nepieciešama glābēju palīdzība.

Lai gan "Renault" vadītājs nebija guvis miesas bojājumus, tomēr arī viņam bija nepieciešama palīdzība izkļūt no automašīnas. Cietušie policisti paši izsauca mediķus, kuri viņus nogādāja medicīnas iestādē.

1969. gadā dzimušais "Renault" vadītājs apgalvojis, ka nav pamanījis policijas dienesta automašīnu, lai arī tai esot bijušas ieslēgtas zilās bākugunis.

Par šo gadījumu policijā sākts kriminālprocess, lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus, kā arī negadījumā iesaistītās personas atbildību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)