Banner 980x90

Limbažu novadā par jauno domes vadītāju kļuvis Didzis Zemmers

Papildināta otrā un ceturtā rindkopa

Jaunievēlētie Limbažu novada domes deputāti ceturtdien, 13.jūnijā, sanāca uz pirmo sēdi, lai ievēlētu jaunā sasaukuma domes priekšsēdētāju, par kuru nupat kļuvis Zaļo un Zemnieku savienības līderis Didzis Zemmers, pilsētas informācijas portālam Limbazi24.lv pastāstīja Limbažu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Preimane.


Kandidatūru Limbažu novada mēra amatam bija pieteikuši trīs deputāti: Didzis Zemmers, Māris Beļaunieks, kurš ir saraksta "Vienotība" līderis un  Ainārs Liniņš ("Reformu partija"), bet pēdējais savu kandidatūru atsauca. Lielāko deputātu atbalstu guva Zemmers.

Līdzšinējais Limbažu novada mērs Aigars Legzdiņš savu kandidatūru mēra amatam nav izvirzījis.

Kā informē Preimane, par Limbažu novada domes priekšsēdētāja pirmo vietnieku ar astoņām balsīm "par" un septiņām "pret" kļuvis Ainārs Liniņš, kurš pārstāv "Reformu partiju", bet par priekšsēdētāja otro vietnieku (nealgoto) ar trīspadsmit balsīm "par" un divām "pret" atkārtoti ievēlēts A/S "Limbažu ceļi" Andris Garklāvs, kurš ir Vidzemes partijas saraksta pirmais numurs.

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka pašvaldību vēlēšanās Limbažu novadā Zaļu un zemnieku savienība ar nelielu pārsvaru apsteidza "Vienotību".

Zaļo un Zemnieku savienība guva 28,33% vēlētāju atbalstu, kas tiem nodrošināja četras deputātu vietas novada domē, bet "Vienotība" guva 25,9% vēlētāju atbalstu, kas arī tiem novada domē nodrošināja četrus deputātu mandātus.

Tāpat Limbazi24.lv jau vēstīja, ka pašvaldību vēlēšanās Limbažu novadā piedalījušies 3382 vēlētāji, kas ir 22,49% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)