Banner 980x90

Limbažu novada pašvaldība meklē jaunu "Namsaimnieka" valdes priekšsēdētāju

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Limbažu novada pašvaldība izsludinājusi amata vakanci SIA "Namsaimnieks" valdes priekšsēdētāja amatam. Līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Vilnis Voss 19.septembrī iesniedza iesniegumu par darba tiesisko attiecību pārtraukšanu ar 18.oktobri. Voss atlūgumu iesniedza pēc savas iniciatīvas, personīgu iemeslu dēļ. Valdes priekšsēdētāja amata pienākumus viņš uzsāka pildīt 2015.gada 1.aprīlī, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Pretendentu prasības: Augstākā izglītība., pieredze un izglītība nekustamo īpašumu apsaimniekošanā un pārvaldīšanā, tehniskā izglītība inženierzinātnēs, ekonomikā vai institūcijas vadībā tiks uzskatīta par priekšrocību. Zināšanas un praktiskā darba pieredze projektu sagatavošanā un vadīšanā, normatīvo aktu par ēku apsaimniekošanu pārzināšana, datora lietošanas prasmes (MS Word, Excell, Power Point), komunikabilitāte, spēja strādāt komandā, atbildības izjūta un precizitāte, spēja pieņemt lēmumus, patstāvīgi organizēt darbu, B kategorijas autovadītāja apliecība, Valsts valodas prasmes normatīvajos aktos noteiktajā līmenī.

Amata pienākumos ietilpst: Vadīt un pārstāvēt kapitālsabiedrību, plānot kapitālsabiedrības budžetu, organizēt un nodrošināt apsaimniekošanas pakalpojumu sniegšanu Limbažu novada pašvaldības teritorijā, organizēt un nodrošināt pašvaldības deleģēto funkciju izpildi, normatīvo dokumentu, likumu, standartu un citu normatīvo aktu, kas saistīti ar nekustamo īpašumu apsaimniekošanu pārzināšana, izpilde un ievērošana.

Motivācijas vēstuli, koncepciju par SIA "Namsaimnieks" darbību un turpmāko attīstības virzību (ne vairāk kā uz 2 lapām), CV, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, papildus apmācību apliecinošu dokumentu kopijas, pašvaldība aicina iesniegt līdz 2016.gada 5.oktobrim plkst.17.00 Limbažu novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā, Limbažos, Rīgas ielā 16 (1.stāvā) slēgtā aploksnē, ar norādi SIA "Namsaimnieks" valdes priekšsēdētāja amata vakancei, vai uz e-pastu:administrativa_nodala@limbazi.lv vai iesniegt personīgi Limbažu novada pašvaldības Administratīvās nodaļas vadītājai Antrai Kamalai (Rīgas ielā 16, Limbažos, 2. stāvā, 206. kabinetā).

Tālrunis uzziņām 29439161.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)