Banner 980x90

Limbažu novada pašvaldība par vairāk nekā 80 000 eiro iegādājusies trīs transportlīdzekļus

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Limbažu novada pašvaldība iegādājusies trīs transportlīdzekļus – autobusu "Ford Transit" ar 18 sēdvietām, mazlietotu apvidus automašīnu "Nissan Navara" un mazlietotu vieglo pasažieru automašīnu "VW Caddy Maxi". Kopējās automašīnu izmaksas ir 83 961,90 eiro, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Autobuss "Ford Transit" iegādāts Limbažu pagasta skolēnu pārvadāšanai. Tā iegādes izmaksas ir 44 394, 90 eiro.

Mazlietota apvidus automašīna "Nissan Navara" par 17 908 eiro iegādāta pašvaldības aģentūrai "ALDA" – laivu un citu tehnikas un aprīkojuma pārvadāšanai, savukārt mazlietota vieglā pasažieru automašīna "VW Caddy Maxi" iegādāta Sociālās aprūpes centra – pansionāta "Pērle" un citu pašvaldības sociālo pakalpojumu iestāžu vajadzībām un ir pielāgota cilvēku ar kustību traucējumiem pārvadāšanai. Automašīnas iegādes izmaksas ir 21 659 eiro.

Visu trīs automašīnu iegādei Limbažu novada pašvaldība Valsts kasē ņēma kredītu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)