Banner 980x90

Limbažu novada pašvaldība turpina atbalstīt novada sportistus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Otrdien, 26.janvārī norisinājās Limbažu novada "Augstu sasniegumu sporta programmas" pirmā komisijas sēde. Viens no komisijas galvenajiem uzdevumiem ir lemt par Limbažu novada pašvaldības piešķirtā finansējuma sporta aktivitātēm un augstu sasniegumu sportam sadali.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, 2016.gada budžetā Augstu sasniegumu sporta programmai piešķīrusi finansējumu 15 000 eiro apmērā, bet sporta aktivitāšu atbalstam finansējumu 12 800 eiro apmērā. Šajā komisijas sēdē izskatīti 14 iesniegumi. 

No sporta aktivitātēm paredzētā finansējuma:

*Limbažu novada zēnu basketbola komandu U-12 un U-14 vecuma grupu dalībai starptautiskajā basketbola turnīrā "Delfi Basket Tournament" Tamperē (Somijā) piešķirts finansējums 1000 eiro,

*Hokeja treniņu nodrošināšanai sporta skolā "Pārdaugava" trijiem jauniešiem tika piešķirts finansējums 500 eiro apmērā,

*MK "MOTO A-Z" sportistu startiem un starptautisko čempionātu Enduro, Enduro Sprints un Cross Country organizēšanai 2016.gada Enduro sezonā tika piešķirts finansējums 700 eiro,

*2016.gada novusa aktivitātēm tika piešķirts finansējums 450 eiro apmērā,

*Biedrībai "Ziemeļvidzemes Karatē un Kaujas Cīņu klubs "Tīģeri" 10 sportistu dalībai Latvijas Karatē Federācijas rīkotajās sacensībās un dienas sporta Karatē nometnei tika piešķirts finansējums 1000 eiro,

*Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas vieglatlētikas nodaļas audzēkņu dalībai sacensībās tika piešķirts finansējums 1870 eiro un Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas volejbola nodaļas audzēkņu dalībai sacensībās tika piešķirts finansējums 1000 eiro.

No "Augstu sasniegumu sporta programmai" paredzētā finansējuma atbalstīta:

*Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas audzēkņu dalība kanoe airēšanas un smaiļošanas mācību treniņu nometnē, šim mērķim paredzot 5380 eiro un vieglatlētikas nodaļas audzēkņu dalībai treniņu nometnēs 5000 eiro.

*SIA "Olimpiskais centrs "Limbaži" priekšlikums par finansējuma piešķiršanu 3000 eiro smaiļotāja Alekseja Rumjanceva dalībai sacensībās un pludmales volejbolistu dalībai sacensībās, piešķirot finansējumu 1400 eiro apmērā.

Komisijas priekšlikums apstiprināts Limbažu novada domes 28.janvāra sēdē.

Limbažu novada "Augstu sasniegumu sporta programmas" finansējuma sadales komisijas priekšsēdētājs ir Limbažu novada domes deputāts Andis Zaļaiskalns, komisijas locekļi: Limbažu novada pašvaldības izpilddirektors Ainārs Liniņš, SIA "Olimpiskais centrs "Limbaži" valdes locekle Baiba Martinsone, Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas direktore Diāna Zaļupe un sabiedrības parstāvis Sandis Cīrulis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)