Banner 980x90

Limbažu novada Sudraba ceļojošo ALDA kausu spiningošanā izcīna komanda "Ko mēs te darām?"

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv/ Līga Liepiņa
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv/ Līga Liepiņa
Svētdien, 16.oktobrī Limbažu Dūņezerā notika noslēdzošais Limbažu novada "Sudraba ceļojošais ALDA kauss 2016" posms spiningošanā. Kopumā šajā gadā aizvadīti pieci posmi.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, pirmā posma sacensības notika Limbažu Lielezerā, 2.posms – Augstrozes Lielezerā, 3.posms – Lādes ezerā, 4.posms – Katvaru ezerā, bet noslēdzošais 5.posms Limbažu Dūņezerā.

5.posma sacensībās Limbažu Dūņezerā piedalījās 17 komandas. 1.vietu sacensības ieguva komanda "Derīgie izrakteņi" (Gundars Vizla, Pēteris Rūķis) ar noķertajiem 6,490 kg, 2.vietā komanda "Optimisti" (Uldis Kleinhofs, Viktors Gorlovs ) ar noķertajiem 4,850 kg., 3.vietā komanda "Ziķeri" (Jānis un Roberts Lietiņi) ar noķertajiem 3,190 kg, 4.vietā komanda "Ko mēs te darām?" (Imants Saulītis, Kaspars Liepiņš) ar noķertajiem 2,920 kg, 5.vietā komanda "LEMISEL CARP" ( Edgars Nuķis, Valtrs Pīlāgs) ar noķertajiem 2,500 kg, bet 6.vietā ierindojās komanda Bračkas (Jānis un Kaspars Ozoliņi)  ar noķertajiem 1,730 kg.

Kopvērtējumā pēc visiem 5.posmiem:
1.vieta, deviņi punkti un sudrabkaļa Oļega Auzera veidotais sudraba ceļojošais kauss komandai "Ko mēs te darām?" (Imants Saulītis, Kaspars Liepiņš).
2.vieta un 13 punkti komandai "Derīgie izrakteņi" (Gundars Vizla, Pēteris Rūķis)
3.vieta un 18 punkti komandai "Lauztie airi" (Vladimirs Komorovs, Imants Grabovskis)
4.vieta un 21 punkts komandai "JG" (Jānis Bitenieks, Guntis Grimbergs)
5.vieta un 22 punkti komandai "LEMISEL CARP" (Krists Drazdovskis, Valtrs Pīlāgs)
6.vieta un 22 punkti komandai "Bračkas" (Jānis un Kaspars Ozoliņi)
Lielo balvu eholoti izlozēja Jānis Lietiņš.

Pašvaldības aģentūra "ALDA" Sudraba ceļojošā ALDA kausa izcīņu spiningošanā organizē jau trešo gadu, lai noteiktu labāko un veiksmīgāko makšķernieku un popularizētu makšķerēšanu kā veselīgu un aktīvu sporta veidu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)