Banner 980x90

Limbažu novada TIC iespējams iegādāties vietējo ražotāju produkciju

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
 Kopš augusta vidus Limbažu novada tūrisma informācijas centrā iespējams iegādāties Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības (LPKS) "Limbažu novada lauku labumi" produkciju, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Produkcijas klāstā iekļauts: "Gogelmogels" mājas saldējums ar dažādām garšām (parastais plombīrs, plombīrs ar ziedputekšņiem, plombīrs ar smiltsērkšķiem, šokolādes saldējums), IK "BellaI" "Inammammas mājas pelmeņi" (ar liellopa gaļu, ar liellopa gaļu un sieru, ar liellopa un jēra gaļu), SIA "Eko Dārzs" medus un vaska sveces, Z/s "Ārgaļi" sukādes (cidoniju, rabarberu, dzērveņu, jauktās- ķirbju, cidoniju un dzērveņu), konfektes (dzērveņu, ābolu-ingvera), cidoniju sīrups un dzērveņu sula, Z/s "Lielkalni" marmelādes konfektes, tējas (piparmētru, smiltsērkšķu, raudeņu, melisas u.c.) un ievārījumi, Z/s "Ezermalas" tējas un SIA "Lade Food" kazeņu ievārījums.
Produkcijas klāsts arvien tiek papildināts.

LPKS "Limbažu novada lauku labumi" apvieno saimniecības, kas no pašu audzētā ražo pārtikas produktus. Sastāvdaļas, kas netiek iegūtas uz vietas, iepirktas vietējā Latvijas tirgū. Starp biedriem ir arī bioloģiski sertificētas saimniecības. 

Preces iespējams pasūtīt arī kooperatīva mājaslapā www.limbazulabumi.lv - preču piegāde piektdienās Limbažos, Saulkrastos un Rīgā.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)