Banner 980x90

Limbažu novadā veiks ielu un ceļu remontu

Valmiera, 10.marts, LETA. Limbažu novadā un pilsētā par 105 539 eiro kompānijas SIA "Limbažu ceļi" un PS "Lemsal Būvnieks" veiks ielu seguma un ceļu bedrīšu remontu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā publicētā informācija.

Lielāko daļu no darbiem veiks SIA "Limbažu ceļi" un tie jāpaveic līdz šā gada 1.jūlijam, aģentūrai LETA paskaidroja Limbažu novada pašvaldības pārstāve Aija Kamala.

Tomēr avārijas bedrīšu remonts novada pagastos sāksies šā gada 2.maijā un ieilgs līdz 2.novembrim, un grants ielu seguma atjaunošanu veiks tieši PS "Lemsal Būvnieks", ko arī iecerēts pabeigt līdz 1.jūlijam, informēja Kamala.

SIA "Limbažu ceļi" pieder ceļu būves firmai "Binders". "Limbažu ceļi" nodarbina 164 darbiniekus, un 2015.gadā uzņēmums strādāja ar 426 569 eiro lielu peļņu un apgrozījumu gandrīz 10 miljonu eiro apmērā, liecina Firmas.lv pieejamā informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)