Banner 980x90

Limbažu pagastā notiks Vidzemes bibliotekāru saiets - konference

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Otrdien, 12.jūlijā un trešdien, 13.jūlijā Limbažu pagasta Tūrisma un atpūtas kompleksā "Meža Salas" notiks pasākums – Latvijas Bibliotekāru biedrības (LBB) Vidzemes nodaļas 19.saiets-konference.

Kā pilsētas informācijas portālsLimbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, tā mērķis ir jaunu zināšanu un prasmju apguve, lai veicinātu bibliotēku tālāku attīstību. Konference akcentēs bibliotekārā darba daudzpusību, īpašu lomu atvēlot darbam ar konkrētām mērķauditorijām, labākajiem piemēriem Latvijā un ārzemēs, kā arī pašu bibliotekāru radošumam.

LBB Vidzemes nodaļa jau tradicionāli ik vasaru organizē Vidzemes bibliotekāru ikgadējās konferences ar mērķi pilnveidot profesionālās iemaņas, ieviest bibliotēku darbā jaunus inovatīvus pakalpojums, īstenot ideju par bibliotēku kā vietu, kur gūt zināšanas, labi justies un saturīgi pavadīt brīvo laiku. Ik gadu konference pulcē ap 100 dalībniekiem no Vidzemes reģiona – kas ir primārā projekta mērķauditorija, bet galvenie ieguvēji ir Vidzemes reģiona bibliotēku apmeklētāji.

12.un 13.jūlijā LBB Vidzemes nodaļas 19.konferenci "Visi ceļi ved uz bibliotēku – daudzkrāsainu Gaismas pili" organizē Limbažu Galvenā bibliotēka (LGB), sadarbībā ar Vidzemes reģiona galvenajām bibliotēkām un LBB Vidzemes nodaļu.

Apmeklētājiem divu dienu garumā būs iespēja klausīties lekcijas, darboties radošajā ideju darbnīcā, modelējot savu krāsaino nākotnes bibliotēku. Pirmās dienas vakarā – baudīt kopības sajūtu un izklaides programmu. Savukārt pēc saieta – apceļot Limbažu novada skaistākās vietas.

2016.gada vasaras konferences pamatideja ir runāt, mācīties, diskutēt par bibliotēku pasākumu daudzveidību, mārketinga politiku, inovatīvu pakalpojumu attīstību, jaunu klientu piesaistīšanu, veiksmīgu komunikāciju ar dažādām mērķauditorijām.

Šoreiz akcentēs bibliotēku infrastruktūras nozīmīgumu, inovatīvus pakalpojumus, pozitīvu komunikāciju bibliotēkā ar bērniem un pusaudžiem, ārzemju pieredzi, kā arī dos iespēju bibliotekāriem izpausties radošajā ideju darbnīcā "Visi ceļi ved uz bibliotēku", ieskicējot nākotnes bibliotēkas pakalpojumus, kas ir saistoši iedzīvotājiem.

Konferences noslēgumā dalībniekiem piedāvāta iespēja doties ekskursijās pa Limbažu novadu, apskatot kultūras iestādes pagastā un Limbažu pilsētā, kā arī vietējās ražotnes, kas vairo Limbažu novada labo slavu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)