Banner 980x90

Limbažu pašvaldība paraksta līgumu par peldbaseina būvniecību; darbus uzsāks oktobrī

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Limbažu novada pašvaldības Domes priekšsēdētājs Didzis Zemmers pirmdien, 12.septembrī parakstīja līgumu ar PS "MONUM & LitCon" par Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas peldbaseina būvniecību Jaunatnes ielā 4a, Limbažos.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, peldbaseins dos iespēju nodrošināt peldētprasmes nodarbības Limbažu novada izglītības iestāžu audzēkņiem un veicinās iedzīvotājus pievērsties aktīvam un veselīgam dzīvesveidam.

Funkcionāli peldbaseina ēku sadalīs četrās daļās – tajā būs ieejas vestibils, ģērbtuves u.c.telpas, aerobikas un trenažieru zāle un baseina telpa, kurā atradīsies divi baseini – lielais baseins 25 x 11 metri (dziļums no 1,25 līdz 1,85 metriem) un bērnu baseins 10 x 5 metri (dziļums no 0,7 līdz 1,1 metram).

Labiekārtos arī peldbaseina pieguļošo teritoriju, izveidojot zālāju, gājēju celiņus un soliņus. Pie peldbaseina paredzēts izveidot automašīnu stāvvietas un velosipēdu novietni. Pašvaldība 2017.gada budžetā plānojusi paredzēt līdzekļus Jaunatnes ielas seguma atjaunošanai un gājēju celiņu rekonstrukcijai.

Peldbaseina būvniecības izmaksas ir 3 480 760,17 eiro, ieskaitot PVN. Būvdarbus paredzēts pabeigt 17 mēnešu laikā. Pašvaldība Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas peldbaseina būvniecībai Valsts kasē ņems kredītu 3 297 032,36 eiro apmērā.

PS "MONUM & LitCon" valdes priekšsēdētājs Māris Ozoliņš pastāstīja, ka peldbaseina būvniecības darbus uzsāks oktobrī, līdz tam tiks iežogota būvlaukuma teritorija un veikti būvlaukuma sagatavošanas u.c.darbi. Lai gan līgumā norādīts, ka peldbaseina būvniecības termiņš ir 17 mēneši, būvnieks uz būvdarbu izpildes termiņu raugās optimistiski, plānojot tos pabeigt gada laikā.

Peldbaseina būvprojekta autors ir SIA "MARK". Uzņēmums veiks arī būvdarbu autoruzraudzību. Būvdarbu būvuzraudzību par 32 065,00 eiro veiks SIA "Firma L4".

Ņemot vērā peldbaseina būvniecības projekta nozīmību un apjomus Limbažu novada pašvaldība, peldbaseina būvniecības procesa uzraudzībai, ir izveidojusi vadības grupu. Vadības grupas vadītājs ir Limbažu novada pašvaldības izpilddirektors Ainārs Liniņš, vadītāja vietnieks ir Ainārs Grīviņš, bet koordinators - pašvaldības īpašumu apsaimniekošanas speciālists Aigars Bērziņš. Nepieciešamības gadījumā vadības grupai tiks pieaicināti arī citi speciālisti.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)