Banner 980x90

Limbažu peldbaseinu iecerēts pabeigt nākamā gada sākumā

Valmiera, 20.sept., LETA. Baseinam Limbažos vajadzētu būt pabeigtam 2018.gada februāra beigās, aģentūrai LETA pastāstīja Limbažu novada pašvaldības izpilddirektors Ainārs Liniņš.

Celtnieki no sava grafika ir iepalikuši par divām nedēļām, taču kopumā būvniecība rit kā plānots, stāsta Liniņš.

Baseina izmaksas lēstas 3,49 miljonu eiro apmērā, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Izmaksas pilnībā sedz pašvaldība, kā dēļ Valsts kasē ņemts aizņēmums 3,29 miljonu eiro apmērā.

Paredzēts, ka peldbaseina ēkā būs divi baseini – lielais baseins un bērnu baseins – kā arī aerobikas un trenažieru zāles, sauna un pirts.

Būvdarbus veic pilnsabiedrība "Monum & LitCon", bet būvprojektu izstrādājis SIA "Mark", kas veic arī būvdarbu autoruzraudzību. Būvuzraudzības pienākumus pilda SIA "Firma L4".

"Firmas.lv" vēsta, ka pilnsabiedrība "Monum & LitCon" ir SIA "Monum" un lietuviešu uzņēmuma "LitCon UAB" meitas uzņēmums. Pērn tas strādājis ar 143 eiro lieliem zaudējumiem un apgrozījumu 139 014 eiro apmērā.

SIA "Mark" zaudējumi pērn sasnieguši 8075 eiro, bet apgrozījuma nav bijis. Rīgā reģistrētais uzņēmums pieder Aleksejam Birjukovam, Mārtiņam Ošānam un Jānim Saukam, un tajā strādā trīs cilvēki, vēsta "Firmas.lv".

SIA "Firma L4" 2016.gadu noslēgusi ar 97 542 eiro lieliem zaudējumiem un apgrozījumu 2,85 miljonu apmērā. Rīgā reģistrētais uzņēmums pieder Jānim Māsēnam, Gunāram Valinkam, Jānim Briedim, Gintam Freibergam un Gvido Nordenam. Uzņēmumā strādā 80 darbinieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)