Banner 980x90

"Limbažu piens" atbalsta Dr.Klaunu projektu

Atbalstot dakteru klaunu terapiju Latvijā, produktu zīmols "Limbažu piens" aicina ikvienu – iegādājoties "Limbažu piena"  viena litra 2,5% pienu, viens santīms tiks novirzīts dakteru klaunu darbam Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā.

Kā pilsētas informācijas portālam Limbazi24.lv norādīja Food Union sabiedrisko attiecību konsultante Linda Ļisicina, dakteri klauni ir bērnu sociāli kulturālas rehabilitācijas kustība, kas balstās uz mākslas terapijas, klaunu terapijas un spēles terapijas principiem.

"Dakteru Klaunu terapiju visā pasaulē atzīst par būtisku un neatsveramu bērnu mūsdienu ārstniecības sastāvdaļu. Projekta uzsākšana notikusi, pateicoties nevalstiskās organizācijas iniciatīvai, privātā finansējuma un valsts uzņēmuma veiksmīgai un auglīgai sadarbībai, kā arī daudzu cilvēku emocionālam atbalstam. Priecājamies, ka, pateicoties Limbažu piens iniciatīvai, ikviens Latvijas iedzīvotājs un piena cienītājs varēs atbalstīt Dakteru Klaunu darbu slimnīcā," stāsta biedrības Dr.Klauns dibinātāja Marianna Milovska.

"Dakteru Klaunu darbu slimnīcā, palīdzot medicīniskajam personālam pie mazo pacientu atveseļošanas, nevar novērtēt naudā. Taču, lai šis darbs notiktu kvalitatīvi, regulāri un ilgtermiņā, tam nepieciešami līdzekļi un katrs santīms ir svarīgs. Tādēļ piena produktu zīmols Limbažu piens aicina – iegādājoties Limbažu piens viena litra 2,5% pienu, viens santīms tiks novirzīts dakteru klaunu darbam Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā. Dāvāsim bērniem smaidus kopā!" papildina Food Union ģenerāldirektors un valdes priekšsēdētājs Sergejs Beshmeļņickis.

Zīmols Limbažu piens ar gadskaitli 1922 savā logo ir tradīcijām bagāta preču zīme, kas jau vairāk nekā 90 gadus veiksmīgi darbojas piena pārstrādē. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)