Banner 980x90

"Limbažu piens" turpinās ražošanas procesa optimizāciju

AS "Limbažu piens" nākamajā pārskata periodā, kas ilgst no šī gada 1.jūlija līdz 2013.gada 30.jūnijam turpinās ražošanas procesa un uzņēmuma tiešo izmaksu optimizāciju. Tāpat plānots pilnveidot administratīvo izmaksu pārvaldību, liecina informācija portālā Firmas.lv pieejamajam uzņēmuma pagājušā finanšu gada pārskatam pievienotajā vadības ziņojumā.

Arī turpmāk "Limbažu piens" sadarbībā ar AS "Rīgas piena kombināts" plāno palielināt preču zīmes "Monterigo" atpazīstamību un realizācijas apjomus gan Latvijā un Krievijā, gan Eiropas Savienības (ES) valstīs. Uzņēmuma vadība pauž, ka investīciju projekti nākotnē galvenokārt tiks realizēti produkcijas kvalitātes stabilizācijai visos tehnoloģiskajos posmos.

Uzņēmuma pagājušā finanšu gada pārskatā, kas ataino situāciju periodā no 2011.gada 1.jūlija līdz šī gada 30.jūnijam, norādīts, ka konkrētajā laika periodā uzņēmuma neto apgrozījums bija 4 812 814 latu, savukārt iepriekšējā pārskata periodā, kas ietver 2011.gada pirmos sešus mēnešus, apgrozījums veidoja 3 760 119 latus. Uzņēmums pārskata periodā guvis 87 485 latus lielu peļņu, savukārt iepriekšējā periodā 122 829 latus lielu peļņu.

"Limbažu piena" pagājušā finanšu gada pārskatam pievienotajā vadības ziņojumā, teikts, ka uzņēmums gūst ienākums no siera realizācijas. "Limbažu piena" ražotā produkcija ieguvusi plašu atpazīstamību Krievijas, ES, kā arī citos eksporta tirgos. Uzņēmuma pozitīvais finanšu rezultāts saistīts ar vidējās siera realizācijas cenas pieaugumu ES tirgos.

Pārskata periodā "Limbažu piens" realizēja 1 012,8 tonnas "Monterigo" cietā siera, savukārt iepriekšējā pārskata periodā, 2011.gada pirmajos sešos mēnešos, realizētas 882,3 tonnas siera. Kopumā uzņēmums pārskata periodā iepircis 22 425,9 tonnas piena, savukārt iepriekšējā pārskata periodā - 15 240,6 tonnas piena.

Uzņēmuma vadība norāda, ka aktīvi tiek strādāts pie tā, lai palielinātu siera pārdošanas apjomus gan Latvijā, gan arī ES un ārpus tās. Nākamajā pārskata periodā "Limbažu piens" turpinās samazināt izmaksas, lai uzlabotu saimnieciskās darbības rezultātu un nodrošinātu tā stabilitāti.

Portāla Firmas.lv informācija liecina, ka "Limbažu piena" valdes priekšsēdētāja ir Olita Blūma, valdes locekļi - Daiga Vētra un Melita Tidriķe. Padomes priekšsēdētāja ir Inga Timermane, savukārt padomes locekļi - Ivans Kuzņecovs (Ivan Kuznetsov) no Krievijas un Inguna Linmeijere.

"Limbažu piena" pamatkapitāls ir 2 617 500 lati. Uzņēmums reģistrēts 1993.gada 29.martā, savukārt komercreģistrā iegrāmatots 2004.gada 21.maijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)