Banner 980x90

"Limbažu piens" uz nenoteiktu laiku aptur darbību

Sākot ar piektdienu, 1.februāri, "Limbažu piena" darbība uz nenoteiktu laiku tiek apturēta, vēsta laikraksts "Auseklis".

Limbažu piena vadītāja Olita Blūma laikrakstam skaidro, ka ir lieli siera uzkrājumi un turpināt to ražot ir neizdevīgi, tas uzņēmumam nestu zaudējumus. Tagad galvenais veicināt "Monterigo" siera noietu gan vietējā tirgū, gan ārvalstīs. Līdz ar to notiek nogatavinātās produkcijas fasēšana, iepakošana, realizācija.

Sākot ar 1.februāri visiem 37 "Limbažu piena" strādniekiem nodrošināta darba vieta kādā no "Food Union" ražotnēm. Strādniekiem arī algas apjoms ticis saglabāts, kā arī nodrošināts transports. Blūma skaidro, ka šāda situācijas turpināsies līdz uzņēmumā atsāksies ražošana.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)