Banner 980x90

Limbažu sākumskola saņem jaunas preces mācību procesa modernizēšanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Turpinoties jauna inventāra piegādēm mācību iestādēm, kas piedalījās "Maxima Latvija" organizētajā izglītības atbalsta programmā "Savai Skolai", šonedēļ jaunas preces mācību procesa modernizēšanai saņēma Limbažu sākumskola, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē SIA "Maxima Latvija" komunikācijas vadītājs Jānis Beseris.

Limbažu sākumskola saņēma programmā iegūtās preces - galda tenisa komplektu, melnbalto printeri, 4 planšetdatorus, 2 krāsu printerus, portatīvo datoru, trīs sienas kartes un divus kinētisko smilšu komplektus.

"Uzlīmju krāšanas process bija azartisks, jo bērni centās, lai vecāki saglabā katru uzlīmi un atnes uz skolu. Bērni ļoti priecāsies par tenisa galdu, jo varēs aktīvi pavadīt starpbrīžus. Gan skolotāji, gan bērni priecāsies arī par planšetdatoriem, ko plānots izmantot dažādos grupu darbos, īpaši dabaszinībās," stāsta Vija Jevdokimova, Limbažu sākumskolas direktore.

Vidzemes reģions programmas ietvaros bija otrais aktīvākais reģions visā Latvijā – 169 jeb 79,3% no reģiona mācību iestādēm piedalījās programmā, kopumā iegūstot 19 482 preces tehniskā un materiālā nodrošinājuma uzlabošanai.

1029 izglītības iestādēm visā Latvijā līdz jaunā mācību gada sākumam tiks piegādāts sporta inventārs, mūzikas centri, printeri, datori un citas mācību procesa modernizēšanai nepieciešamās lietas teju 1 miljona eiro vērtībā.

"Novēlam, lai katrai mācību iestādei saņemtais inventārs palīdz mācību procesu padarīt mūsdienīgāku un motivē skolēnus ar vēl lielāku interesi un entuziasmu atgriezties skolas solos jaunajā mācību gadā," stāsta "Maxima Latvija" Komunikācijas vadītājs Jānis Beseris.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)