Banner 980x90

Limbažu sākumskolas skolēni piedalās aktivitātēs "Sporto visa klase"

Publicitātes foto/Limbazi.lv
Publicitātes foto/Limbazi.lv

Trešdien, 10.februāra vakarā Limbažu sākumskolā pulcējās 3.a klases ģimenes, lai piedalītos projekta "Sporto visa klase" naksnīgajās, sportiskajās aktivitātēs, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. ​

Pasākumu atklāja klases kapteine Henriete Anna Bērziņa, vēlot visiem sportisku garu un prieku par kopā būšanu.

Savukārt klases audzinātājai Indrai Ābelei bija patiess prieks par ģimeņu lielo atsaucību, jo sporta zālē pulcējās ne tikai bērni, bet arī vecāki, brāļi un māsas.

Lai pēc sportošanas visi justos moži, bez sāpošām kājām un rokām, bijušais olimpietis Kristaps Zaļupe vadīja iesildīšanās vingrojumus.Vecāki atzina, ka šāda vingrošana noderētu katru nedēļu. 

Sporta skolotāja Ginta Lenša organizēja dažādas sportiskās aktivitātes. Kopīgi izveidots kustīgais labirints, kurā maldījās bēdzējs un ķērājs. Visi iesaistījās jautrās stafetēs, iejutās ceļotāju lomās, kas steidzas ar koferi, kļuva par ātrrakstītājiem un bumbiņu pavēlniekiem.

Īsts azarts valdīja "tautas bumbas" mačos, kuros visi bija vienlīdzīgi spēlētāji. 

Pēc aktīvajiem mačiem visi sadalījās mazās grupiņās un ar lukturīšiem devās skolas tumšajos gaiteņos meklēt paslēptās dzejoļa rindas.Visi atzina, ka maldīšanās tumšajos skolas gaiteņos nav bijusi vienkārša, jo klases audzinātāja dzejas rindas bija viltīgi paslēpusi.

Sportisko aktivitāšu noslēgumā Ābele un Zaļupe pasniedza katrai ģimenei īpašu "Sporto visa klase" medaļu. Visi atzina, ka šāda kopā sportošana raisa pozitīvismu, draudzīgumu ģimenē un klases kolektīvā.

Pēc tam klases audzinātāja mudināja ģimenēm samīļoties un novēlēt bērniem arlabunakti, jo skolēni šo nakti pavadīja skolā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)