Banner 980x90

"Limbažu siera" produkciju Krievija pārbauda pastiprināti

No 14.jūlija "Limbažu siera" produkcija uz Krievijas robežas tiekot pārbaudīta pastiprināti, vēsta laikraksts "Auseklis".

Krievija noteikusi, ka pavisam pārbaudīs 14 "Limbažu siera" kravas. Kā laikrakstam "Auseklis" norādīja uzņēmuma direktors Ēvalds Putniņš, atlikušas vēl dažas pārbaudes.

Putniņš "Auseklim" pastāstīja, ka uzņēmuma veiktās analīzes liecina, ka ar "Limbažu siera" produkciju viss ir kārtībā, pārbaudītāji no Krievijas it kā konstatējuši kādu neatbilstību. Lai gan produkcija atpakaļ sūtīta nav, šāda rīcība, protams, uzņēmumā rada nervozumu.

Aizvadītajā nedēļā medijos izskanēja informācija, ka uz Krievijas robežas it kā kvalitātes neatbilstības dēļ aizturēta pa kādai piena vai zivju produkcijas kravai. AS "Brīvais vilnis" izpilddirektors Māris Trankalis "Auseklim" atzina, ka aizliegumam nav sakara ar uzņēmuma produkciju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)