Banner 980x90

Limbažu slimnīca pērn nopelnījus vairāk nekā 5000 latu

Pērn Limbažu slimnīca strādājusi ar peļņu, tā nedaudz pārsniegusi 5000 latu, vēsta laikraksts "Auseklis".

Lai gan Limbažu slimnīca nedarbojas tā kā sākumā bija plānots, kā arī veselības nozare pēdējos gados piedzīvojusi daudzas pārmaiņas, iedzīvotājiem veselības aprūpe tiek nodrošināta. Ir dažādas aparatūras slimību diagnostikai, slimnīcas viesnīca nakšņošanai, regulāri tiekot piesaistīti speciālisti no citām slimnīcām.

Kapitāldaļu turētāju pārstāvji sēdē rosināja pašvaldībai padomāt par tās kapitāldaļu pārdošanu.

Novirzot līdzekļus, ar ko pašvaldības finansiāli atbalsta slimnīcu, puspeļņas jeb 2500 latu kopapjomā proporcionāli savām kapitāldaļām, atlaižu piešķiršanai maznodrošinātajiem novadu iedzīvotājiem. Limbažu novada pašvaldības priekšsēdētājs Aigars Legzdiņš norādīja, ka principā rosinājums par atbalstu iedzīvotājiem akceptēts, bet tas vēl jāizvērtē finansistiem un juristiem.

Sēdes dalībniekiem nebija oficiālas ziņas, kas notiks ar nelielo Krimuldas novada pašvaldības daļu – to pārdos vai to varēs iegūt pārējie daļu turētāji. Krimuldas novada domes priekšsēdētājs Mārtiņš Ozoliņš laikrakstam skaidro, ka ir deputātu lēmums atteikties no kapitāldaļām, bet tas pagaidām nav realizēts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)