Banner 980x90

Limbažu slimnīca prognozē garas rindas

Ja valsts finansētajās kvotās nebūs izmaiņas, Limbažu slimnīca prognozē, ka uz valsts apmaksātajiem pakalpojumiem veidosies rindas, vēsta laikraksts "Auseklis".

Tāpat slimnīcas galvenā ārste Gunta Ozola laikrakstam norāda, ka stacionārā pacientiem līdz gada beigām izmeklējumi būs jāpērk.

Kā informē laikraksts "Auseklis", maijā Veselības ministrija (VM) nozarei prasīja papildu 34,3 miljonus latu, bet saņēma 13,09 miljonus. Limbažu slimnīca no solītajiem 80 000 Ls saņēma ceturtdaļu: 7000 latu infrastruktūras uzlabošanai, ārstniecībai dienas stacionārā 10 500 Ls, rehabilitācijai 4500 Ls. Ārstēšanai piešķirtie līdzekļi slimnīcai nesedz pat mēneša naudas apriti.

Limbažu slimnīca līdz gada beigām valsts apmaksātos veselības aprūpes pakalpojumus varēs veikt ierobežotā apjomā. Ozola ar laikraksta starpību aicina slimnīcas apmeklētājus būt iecietīgiem un korektākiem attieksmē pret slimnīcas reģistratūras darbiniekiem, jo viņi nav vainojami finansējuma sadalē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)