Banner 980x90

Limbažu vidusskolas komanda "Elektriskie" piedalīsies AS "Latvenergo" konkursā "Eksperiments"

17. martā Limbažu 1.vidusskolas 8.-9. klašu skolēnu komanda "Elektriskie" dosies uz Rīgu, lai piedalītos AS "Latvenergo" rīkotajā konkursā "Eksperiments". Konkursam sagatavoties komandai palīdzējis skolotājs Modris Jirgensons.
Februāra beigās noslēdzās konkursa neklātienes daļa, kurā "Elektriskie" ieguva tiesības turpināt cīņu televīzijas spēlēs. Aizraujošo klātienes sacensību televīzijas studijā turpinās 21 Latvijas skolu labākā komanda. Sacensību gaitai sekot līdzi varēs Latvijas televīzijas 7. kanālā aprīlī un maijā.

AS "Latvenergo" koncerns skolēnu erudīcijas konkursu rīko jau 15 gadus pēc kārtas. Konkursa laikā skolēni var parādīt, cik labi apguvuši mācību vielu, līdztekus obligātajai pamatskolas programmai iegūt papildus zināšanas fizikā un enerģētikā, kā arī popularizēt savu skolu Latvijas mērogā.
{baneris}
Novēlam limbažniekiem veiksmi un labus rezultātus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)