Banner 980x90

Mandātu noliek Limbažu domes priekšsēdētāja vietnieks Jurka

Valmiera, 23.marts, LETA. Šonedēļ Limbažu novada domes sēdē mandātu nolicis pašvaldības priekšsēdētāja Didža Zemmera (ZZS) pirmais vietnieks Dainis Jurka (ZZS).

Jurka aģentūrai LETA stāstīja, ka šādu lēmumu pieņēmis, jo vietējie iedzīvotāji esot izteikuši aicinājumus viņam atgriezties Limbažu pagasta pārvaldes vadītāja amatā.

Turpmāk Jurka būs Limbažu un Vidrižu pagastu pārvaldnieks.

Jurkas pēdējo gadu amatpersonas deklarācijas rāda, ka 2016.gadā viņš kā pagasta pārvaldnieks saņēmis 12 939 eiro, bet 2017.gadā, kad viņš gada vidū tika ievēlēts domē un nomainīja posteni, viņš no pašvaldības kopumā saņēmis 18 577 eiro.

Centrālās vēlēšanu komisijas dati liecina, ka Jurkas vietā domē varētu stāties Ineta Zariņa (ZZS), kura pirms pērnā gada pašvaldību vēlēšanām bija domes priekšsēdētāja pirmā vietniece.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)