Banner 980x90

Maznodrošinātās ģimenes saņems autiņbiksītes un piena maisījumus

"Limbažu fonds" iesaistījies Ziedot.lv un "Maxima Latvija" labdarības projektā "Palīdzēsim trūcīgiem mazuļiem", kura ietvaros Alojas, Krimuldas, Limbažu un Salacgrīvas novadu maznodrošinātās un trūcīgās ģimenes, kurās ir bērni līdz divu gadu vecumam, saņems autiņbiksītes un piena maisījumus.

Kā pilsētas informācijas portālam Limbazi24.lv ziņo Nodibinājuma "Limbažu fonds" projekta "Limbažu fonda darbības pilnveidošana" sabiedrisko attiecību speciāliste Līva Tauriņa, kopumā četros novados ar sociālo dienestu starpniecību tiks izdalīti vairāk nekā 300 autiņbiksīšu un piena maisījumu iepakojumi.

Ziedot.lv norāda, ka atbalsts ģimenēm tiek sniegts nedēļu pirms bērna kopšanas pabalsta saņemšanas, jo šis periods maznodrošinātajām ģimenēm ir finansiāli viskritiskākais. Šajā laikā projekta ietvaros ģimenēm katru mēnesi tiek nodrošinātas autiņbiksītes un piena maisījumi 16 eiro vērtībā, kas sedz vienas nedēļas izdevumus šīm mazulim ikdienā nepieciešamajām precēm.

Labdarības akcijā līdzdarbojas arī projekta vēstnese, psiholoģijas zinātņu doktore Diāna Zande, sniedzot jaunajām māmiņām dažādos Latvijas reģionos nepieciešamo informatīvo un emocionālo atbalstu bērnu audzināšanā.

Ziedojumus iespējams veikt SIA «Maxima Latvija» veikalos visā Latvijā - gan ziedojumu kastītēs, gan izvēloties veikalos produktus ar īpašu akcijas zīmi "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem", kas nozīmē, ka ražotājs ziedos 1 centu no produkta cenas mazuļu atbalstam.

Šobrīd labdarības akcijā ir iesaistījies AS "Tukuma piens" ar pienu "Baltais", AS "Laima" ar dažāda veida cepumiem, konfektēm u.c. produktiem, kā arī SIA "Rīgas Piensaimnieks" ar biezpiena sieriņu "Kārums" multipaku, ziedojot 1 centu no katra pārdotā produktu iepakojuma. Sniegt atbalstu mazuļiem no trūcīgām ģimenēm var, arī ziedojot Ziedot.lv mājas lapā un zvanot uz ziedojumu tālruni 9006 7004 (maksa par zvanu 1,42 eiro).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)