Banner 980x90

Moderns sporta klubs Teikā jebkurai fiziskajai sagatavotībai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Moderns sporta klubs ar labāko aprīkojumu, mūsdienīgu interjeru un draudzīgiem treneriem ir piemērotākā vieta sportošanai, fiziskajām nodarbībām un labai pašsajūtai. Ja Tu gūsti pozitīvu pieredzi un sajūti prieku sportot, gribas atgriezties vēl un vēl, sasniegt vēl un vēl. "Veselības Fabrika" ir moderns sporta klubs Teikā, kas apvieno visus priekšnoteikumus, lai Tu sajustu, kas ir īsts sportotprieks!

80 grupu nodarbības jebkurai gaumei
Sporta un fitnesa klubā "Veselības Fabrika" vasaras periodā ir pieejamas ap 80 nodarbību nedēļā, kas aptver gan pasaulē populārās RX Group, gan Latvijas treneru veidotās programmas. Visas nodarbības notiek 4 zālēs, no kurām lielākā ir 200 m² plaša. Piemērotu fizisko aktivitāti var atrast jebkurš, neatkarīgi no vecuma, fiziskās sagatavotības un sportiskajiem mērķiem.

Mierīgās nodarbības
Sporta klubs Teikā piedāvā gan intensīvus, gan mierīgus un harmoniskus treniņus. Mierīgākas un vidējas intensitātes programmas ietver
- veselības vingrošanu;
- pilates;
- dažādu veidu jogu;
- ārstniecisko un atveseļojošo kalanētiku;
- speciāli senioriem un grūtniecēm izstrādātu programmu. 

"Veselības Fabrika" piedāvā arī baleta nodarbības ar vingrinājumiem dažādām muskuļu grupām lokanības, spēka un koordinācijas attīstīšanai un staltas stājas veidošanai. Dejas entuziasti var izmēģināt dance aerobiku ar deju elementiem sirds-asinsvadu un elpošanas sistēmas treniņam.

Augstas intensitātes treniņi
Ja esi gatavs pasvīst, atbrīvoties no nevēlajiem kilogramiem, sadedzināt liekās kalorijas, uztrenēt spēku un izturību, kā arī kārtīgi uztrenēt savus muskuļus un tikt pie glīta "reljefiņa", piemērotākās būs cardio, svaru samazinošās, spēka un nostiprinošās nodarbības:
- Advance fit - augstas intensitātes kardio treniņš;
- Fat burner ķermeņa masas samazināšanai;
- Step – aerobika uz step platformas;
- Interval training un Tabata jeb intervāla treniņi;
- Velo hit – augstas intensitātes treniņš uz velo trenažiera;
- Body Muscle Building 3 jeb apļa treniņš muskuļu attīstīšanai;
- Total press stiprai mugurai un trenētai vēderpresei;
- Brasilian butt augšstilbu, sēžas, vēdera preses un muguras muskulatūras  nostiprināšanai un attīstīšanai;
- TRX – revolucionārā piekares treniņsistēma un daudzas citas nodarbības Taviem mērķiem.

Drosmīgākajiem ir iespēja izmēģināt tādus cīņu sporta veidus kā kickboxing un armwrestling, kur var izlādēt negatīvās emocijas un apgūt cīņas mākslas tehniku.

Plaša trenažieru zāle un personāltreniņi
Plašā un gaišā trenažieru zāle ļaus trenēties svaigā gaisā, palīdzot organismam saglabāt vajadzīgo mundrumu un enerģiju. Zāles treneris, atbilstoši fiziskajai sagatavotībai un mērķim, visiem interesentiem piedāvā piemērotākos vingrinājumus, savukārt personāltreneris ieteiks atbilstošāko treniņplānu un sastādīs programmu, pēc kuras Tev turpmāk trenēties.

Izvēlies no plašā klāsta sev piemērotāko sportošanas veidu vfabrika.lv  nodarbibas un sasniedz savus mērķus! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)