Banner 980x90

Muzeju nakts Limbažos piedāvās vairākus pasākumus un izstādes

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Šī gada muzeju nakts atslēgas vārds visā Latvijā ir "Durvis". Limbažos durvis sestdien, 21.maija vakarā vērs Limbažu muzejs, Limbažu Mākslas skola un Limbažu Sv. Jāņa evaņģēliski luteriskā baznīca. Muzejs ne tikai ļaus ielūkoties izstāžu zālēs pēc parastā darba laika beigām, bet jau tradicionāli piedāvās arī dažnedažādas aktivitātes pilsmuižas ēkā, pilskalnā un vecajā ugunsdzēsēju depo, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Pasākuma programma:

No plkst.19.30 līdz plkst.24.00 Limbažu muzejā
Muzeja ekspozīciju brīvais apmeklējums
Izstādes: "Durvis – amatniecība un pilsētvide"; "Svētupe. Pa upi no Limbažiem uz jūru"

No plkst.20.00 līdz plkst.23.00
Brīvdabas fotosalons "Burtnieku 3" (par ziedojumiem).

Nop plkst.20.00 līdz plkst.23.30 Vecajā ugunsdzēsēju depo
Ekspozīcijas un torņa brīvais apmeklējums. Radošā darbnīca bērniem "Uzbur durvis!"

No plkst.20.00 līdz plkst.22.30 Limbažu Mākslas skolā
"... un kas aiz šīm durvīm?"

No plkst.20.30 līdz plkst.23.30 Pilskalnā
"Sveču darināšana aiz bīskapa durvīm"; "Gaismas labirints ar ieiešanu un varbūt arī iziešanu..."

Plkst.21.00
Nakts vakariņas pilskalnā jeb Omes zupa (par ziedojumiem)

Plkst.24.00

Došanās ar gaismu pie Baumaņu Kārļa pieminekļa. Vakara gaitā atvērtas būs arī Limbažu Sv. Jāņa evaņģēliski luteriskās baznīcas durvis. Draudzes mājas pagalmā darbosies kafejnīca

Tāpat no piektdienas, 13.maija līdz piektdienai, 20.maijam Limbažu muzejs, gatavojoties muzeju naktij, organizē konkursus:

Orientēšanās un pilsētas iepazīšanas konkurss "Durvis – amatnieku liecības vecpilsētā". Fotokonkurss "Kur durvis, tur portrets..."

Konkursu noteikumi un dalībnieku anketas no 13.maija pieejamas Limbažu muzejā Burtnieku ielā 7, kā arī muzeja Facebook lapā. Konkursu uzvarētāju apbalvošana sestdien, 21.maijā plkst.22.30 Limbažu muzejā.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)