Banner 980x90

Nedēļas nogalē Limbažos notiks Lielais rudens tirgus 

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Svētdien, 30.oktobrī Limbažos būs Lielais rudens tirgus ar plašu mājamatnieku izstrādājumu, pārtikas un rūpniecības preču klāstu, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Tirgotājus aicina pieteikties līdz sestdienai, 29.oktobrim pa mob. tel.22020052, vietas tiks ierādītas 30.oktobrī no plkst.5.00.

Sakarā ar Lielā rudens tirgus norisi, 30.oktobrī no plkst.5.00 līdz plkst.16.00 transporta kustībai tiks slēgta Pasta iela visā garumā, Zāles iela posmā no Lauku ielas līdz Jaunajai ielai un Rīgas iela posmā no Rīgas ielas 8. nama līdz Jaunajai ielai. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)