Banner 980x90

Nedēļas nogalē notiks Salacgrīvas kausa izcīņa basketbolā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sestdien, 1.oktobrī plkst.10.00 Salacgrīvas vidusskolā norisināsies Salacgrīvas kausa izcīņa basketbolā. Sacensības norisināsies otro gadu pēc kārtas. Pirmajā gadā par uzvarētajiem kļuva Grīvas komanda. Kausa izcīņa ir kā sagatavošanās gaidāmajai basketbola sezonai, pilsētas infrmācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā. 

Iepriekšējā gadā kausa izcīņā piedalījās četras komandas. Šogad dalību apstiprinājušas ir piecas komandas – Viļķene, Oši (Valmiera) un trīs vietējās Salacgrīvas komandas. Maksimālais komandu skaits turnīram ir sešas komandas, tāpēc viena komanda turnīram var pieteikties.

Iespēja pieteikties ir pa telefona nr. 26513129. Sacensību laikā norisināsies trīspunktu metienu konkurss.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)