Banner 980x90

Neretnieks izcīna trešo vietu "Venta Cup" "Grand Prix"

Kristaps Neretnieks ar lietuvas sportista Andius Petrovas zirgu Zuko S svētdien, 12.jūlijā, ierindojās 3.vietā starptautisko sacensību CSI2* "Venta Cup" galvenajā Grand Prix maršrutā Sanktpēterburgā, Krievijā, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja sportista pārstāve.

Uzvaru izcīnīja šveices sportiste Klarisa Krota ar Conte Bellini, šis bija arī pasaules reitinga "Longiness Ranking" ieskaites maršruts.

Šoreiz 145 cm augsto Grand Prix maršrutu bez soda punktiem veica pieci dueti, kas par uzvaru cīnījās pārlekšanā. Saīsinātajā distancē nekļūdīgi bija tikai Krota ar Conte Bellini, šim duetam arī ātrākais laiks pārlekšanā (39,80 sek / 0 s.p.). Neretnieks ar Zuko S pārlekšanas maršrutā ieguva četrus soda punktus, izcīnot trešo vietu (41,50 sek / 4 s.p.). Arī ar četriem soda punktiem, bet nedaudz ātrākā laikā, otro vietu ieguva Krievijas sportiste Natālija Simonija ar Klen (39,91 sek / 4 s.p.).

Vēl viens Latvijas sportists Andis Vārna ar KS Coradina pamatmaršrutā ieguva četrus soda punktus un ierindojās devītajā vietā (85,75 sek / 4 s.p.), Aleksandrs Šakūrovs ar Calistro ieguva astoņus soda punktus pamatmaršrutā (90,57 sek / 8 s.p.), bet Aigars Bregže ar Callacado izstājās.

Neretnieks sacensību pēdējā dienā izcīnīja arī pārliecinošu uzvaru vidējā apļa finālā, startējot ar septiņus gadus veco Giggolo, kuram šis bija pirmais maršruts, lecot vienā konkurencē ar pieaugušiem zirgiem, ne jaunzirgiem. Abi savu tuvāko sekotāju, pieredzējušo Igaunijas duetu Gunāru Kletenbergu ar Lance S apsteidza par nedaudz vairāk kā sekundi. 135-140 cm augstajā maršrutā divās fāzēs kopā startēja 47 dalībnieku pāri.

Savukārt sesto vieta jaunzirgu finālā svētdien ieguva Andis Vārna ar KS Emerton.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)