Banner 980x90

Neretnieks noslēdzis sadarbības līgumu ar "Torpol"

Latvijas jātnieks Kristaps Neretnieks noslēdzis sadarbības līgumu ar poļu zirglietu un inventāra ražotāju "Torpol", informē kompānija.

Vienošanās ar sportistu tika noslēgta aizvadītajā nedēļas nogalē, kad Polijā norisinājās Pasaules kausa izcīņas Centrāleiropas zonas finālsacensības. Kā zināms, Neretnieks kopā ar vēl vienu Latvijas jātnieku Andi Vārnu tajās izcīnīja tiesības piedalīties Lasvegasā gaidāmajā Pasaules kausa lielajā finālā.

Pirmo reizi šāda mēroga sacensībās piedalīsies uzreiz divi Latvijas konkūra jātnieki.

"Torpol" nākotnes redzējums ir ambiciozs, bet reāls. Viņi nepārtraukti eksperimentē un attīstās, lai zirgiem spētu nodrošināt aizvien kvalitatīvākus un mūsdienīgākus produktus. Mūsu vērtības un skatījums sakrīt, tāpēc esmu patīkami satraukts un priecīgs par sadarbību," izteicās Neretnieks.

Neretnieks pievienosies jau vairākiem esošajiem "Torpol" jātniekiem, no kuriem mums pazīstamākie ir lietuvietis Andrus Petrovs un īrs Deniss Linčs.

"Neretnieks ir ļoti labs jātnieks - ambiciozs un centīgs. Mēs ticam, ka viņš var kļūt par vienu no pasaules vadošajiem sportistiem. Mums ir tieši tāds pats mērķis - būt labākajiem savā biznesā, tāpēc tas ir tikai loģiski, ka mēs šo ceļu tagad iesim kopā," sacīja "Torpol" vadītājs Arkadjušs Vatrs.

Kā zināms, Neretnieks ir pirmais Latvijas sportists, kurš piedalījies Pasaules kausa finālsacensībās. 2013.gadā viņš kopvērtējumā guva 21.vietu, bet pērn pakāpās līdz 19.pozīcijai. Iepriekš 1991.gadā tām bija kvalificējies Sergejs Šakūrovs, bet 2001.gadā to paveica Guntars Siliņš, tomēr neviens no šiem jātniekiem finālā nestartēja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)