Banner 980x90

Noskaidrots Sudraba ceļojošā ALDA kausa ieguvējs

Informācijas avots precizē informāciju, papildināta visa ziņa un mainīts tās virsraksts

Svētdien, 12.oktobrī, līdz ar sacensību posmu Limbažu Lielezerā noslēdzās "Sudraba ceļojošā "ALDA" kausa 2014" izcīņa. Migla un sinoptiķu prognozes par stiprām lietavām sacensību 3.posma dalībniekus nespēja aizkavēt, un 20 devās ekipāžas Limbažu Lielezerā.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Agrita Vītola, spītējot lietum, ALDA kausa izcīņas 3.posms noslēdzās ar lieliskiem rezultātiem. Prāvs asaru loms (8,350 kg) nodrošināja 1.vietu komandai no Valmieras "Ko mēs te darām?" (Imants Saulītis, Kaspars Liepiņš). 2.vietā – "Lemisele Karp" (Krists Drazdovskis, Valters Pīlāgs) ar 5,9 kg smagu lomu, bet 3.vietu izcīnīja 2013.gada čempioni – komanda "Enkurs" (Andris Melbārdis, Gundars Vizla), kas Limbažu Lielezerā noķēra 4,660 kg zivju. Savukārt 4.vietā ierindojās komanda "Ziķeri" (Jānis un Roberts Lietiņi). Komandas loms – 4,250 kg.

Ar veicināšanas balvu – J.Lietiņa dāvāto kartupeļu maisu – sumināti tika arī sacensību pēdējās vietas ieguvēji – komanda "Lauztie airi". Valters Pīlāgs izcīnīja balvu par kontrolsvaram atbilstošāko līdaku (1,770 kg), bet lielāko zandartu (1,850 kg) izdevās noķert Aivim Balodim. Balvu par vismazāko noķerto asarīti izcīnīja Jānis Tauriņš. Arī Guntra Remese savu īpaši gatavoto balvu pasniedza J.Tauriņam.

Katrā no trim Sudraba ceļojošā ALDA kausa 2014 izcīņas posmiem laurus plūca cita komanda. Sacensību kopvērtējumā uzvaru izcīnīja un par Sudraba ceļojošā ALDA kausa pirmajiem ieguvējiem kļuva komanda "Tandēms BB" (Aivis Balodis un Jānis Bitenieks). Pašvaldības aģentūra ALDA makšķerēšanas sacensības rīko kopš 2010.gada, bet šogad pirmo reizi tika pasniegts ceļojošais Sudraba kauss.

PA "ALDA" balvu – Humminbird eholotu 561XDI izlozēja Andis Zēvalds. Veikala "Lielā zivs 3" specbalva tika pasniegta sacensību jaunākajam dalībniekam – deviņgadīgajam Robertam Lietiņam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)