Banner 980x90

Noslēgušās Limbažu novada pašvaldības Domes vadības tikšanās ar uzņēmējiem

Foto: limbazi.lv
Foto: limbazi.lv
Sākot ar 6.oktobri Limbažu novada pašvaldības Domes priekšsēdētājs Didzis Zemmers, priekšsēdētāja vietniece Ineta Zariņa, izpilddirektors Ainārs Liniņš un pašvaldības speciālisti apbraukāja novadu un tikās ar Katvaru, Umurgas, Limbažu, Viļķenes, Skultes, Pāles un Vidrižu pagasta zemnieku saimniecību īpašniekiem un uzņēmējiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada pašvaldības administrācijas sekretāre Aija Kamala, tikšanās mērķis bija apspriest prioritāri rekonstruējamos pašvaldības grants seguma ceļus novada pagastos, kam paredzēts piesaistīt Eiropas Savienības atbalsta pasākuma "Pamatpakalpojumi un ciematu atjaunošana lauku apvidos" finansējumu 2,48 milj. eiro apmērā.

Kopumā vērtējot vietējo zemnieku saimniecību īpašnieku un uzņēmēju atsaucība bija liela. Limbažu novada pašvaldība klātesošajiem rādīja prezentācija, kurā tika sniegta informācija par finansējuma saņemšanas nosacījumiem un kritērijiem pēc, kuriem tiks vērtēti ceļi, kuri uz šo finansējumu varēs pretendēt. Savukārt pagastu pārvalžu vadītāji sniedza savus priekšlikumus par pagasta ceļiem, kuriem šo finansējumu būtu nepieciešams piesaistīt. Noslēgumā klātesošajiem bija iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus Limbažu novada pašvaldības Domes vadībai.

Plašāk par sanāksmēs runāto varēsiet lasīt Limbažu novada pašvaldības informatīvā izdevuma "Limbažu Novada Ziņas" oktobra numurā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)