Banner 980x90

Noslēgusies OC "Limbaži"/ Barona Optika kausa izcīņa

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Laikam lutinot, ar pozitīvām emocijām noslēdzās šīs vasaras viens no skaistākajiem smaiļošanas un kanoe airēšanas pasākumiem – OC "Limbaži"/ Barona Optika kausa izcīņa, informē Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas treneris Artis Barons.

Visus šos trīs posmus Lielezerā valdīja airēšanai labvēlīgi laika apstākļi – saule un neliels vējiņš.

Katrs no jaunajiem talantiem centās parādīt, ko pa vasaru treniņu nodarbībās ir apguvis. Krastā valdīja īstas emocijas. Skaļas gaviles un uzmundrinājuma saucienus jaunajiem censoņiem veltīja sanākušie vecāki, brāļi un māsas.

Visas vasaras garumā tika aizvadīti trīs posmi. Jūnijā-200m, jūlijā 500m un augustā 1000m distancēs. Katrā no posmiem startēja ap 80 dalībnieki no spēcīgākajiem Latvijas un Igaunijas airēšanas klubiem. Jaunākajiem dalībniekam bija tikai 8 gadi, bet viņi jau spēja pieveikt visas no šīm distancēm.

Sacensību uzvarētāji 1000m distancē:
* K-1 2002.-2003.g. dz. zēniem Reinis Jānis Brunēvics (Limbaži/Salacgrīva), pārspējot Igaunijas sportistus Kaarel Saar un Albert Orlov (Pirita).
* C-1 2002.g. dz. un jaun. zēniem zelts un bronza aizceļoja uz Jelgavas BJSS, līderis Jurijs Ševcovs, trešais Nils Mediņš, sudrabs limbažniekam Anatolijam Zeinalovam.
* K-1 2002.-2003.g.dz. meitenēm zelta medaļu izcīnīja Marleen Kirsika Braumann (Parnu), otrā Katrīna Smiltniece (Jelgavas BJSS), trešā Santa Garklāva (Limbaži/Salacgrīva).
* K-1 2004.g.dz. un jaun. meitenēm pirmā BJSS "Rīdzene" sportiste Margarita Sokolova, aiz sevis atstājot Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas sportistes Lauru Sičevsku un Darju Grjaznovu.
* K-1 2004.g.dz. un jaun. zēniem līdera godā Kristiāns Lauris ( Jelgavas BJSS), otrais Mikus Irmejs, trešais Reinis Vanka.

Visu trīs posmu kopvērtējuma 1.-3. vietu ieguvēji saņēma kausus:
* K-1 2002.-2003.g. dz. zēniem Reinis Jānis Brunēvics (Limbaži/Salacgrīva), Albert Orlov (Pirita), Markuss Irmejs (Limbaži/Salacgrīva).
* C-1 2002.g. dz. un jaun. zēniem Jurijs Ševcovs (Jelgavas BJSS), Anatolijs Zeinalovs (Limbaži/Salacgrīva), Nils Mediņš (Jelgavas BJSS).
* K-1 2002.-2003.g.dz. meitenēm Marleen Kirsika Braumann (Parnu), Katrīna Smiltniece (Jelgavas BJSS), Santa Garklāva (Limbaži/Salacgrīva).
* K-1 2004.g.dz. un jaun. meitenēm Laura Sičevska, Darja Grjaznova, Līva Silīte visas (Limbaži/Salacgrīva).
* K-1 2004.g.dz. un jaun. zēniem Rolands Kalniņš, Arnolds Andris Paeglis (abi BJSS "Rīdzene"), Kristiāns Lauris (Jelgavas BJSS).

Sacensību rezultāti pieejami šeit.

Ikviens, kuram ir interese par trenēšanos smaiļošanā un pievienoties sportistiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)