Banner 980x90

"OC Limbaži/Barona Optika" kausa izcīņa turpinās

Trešdien, 8.jūlijā, ar vecāku un treneru atbalstu uz starta 500m distancē stājās paši mazākie smaiļotāji un kanoisti. Norisinājās otrais no trim šīs vasaras posmiem "OC Limbaži/Barona Optika kauss".

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Olimpiskā centra "Limbaži" direktore Evita Bitmane, kaut arī šoreiz sacensības sakrita ar Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem, 66 jaunie sportisti no Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas, BJSS "Rīdzene", Jelgavas BJSS un Pērnavas (Igaunija) izgāja uz starta, lai cīnītos par medaļām.

K-1 500m 2002.-2003.g.dz. zēniem pirmais trijnieks nemainīgs-tāds pats kā 200m distancē – līderis mājinieks Reinis Jānis Brunēvics, otrais Igaunijas sportists Albert Orlov, trešais Markuss Irmejs Limbaži/Salacgrīva.

C-1 500m 2002.g.dz. un jaunākiem zēniem zelts un bronza jelgavniekiem Jurijam Ševcovam, Nilam Mediņam, sudrabs Anatolijam Zeinalovam Limbaži/Salacgrīva.

K-1 500m 2002.-2003.g.dz. meitenēm zelta godalga aizceļoja uz Igauniju, uzvarētāja-Marleen Kirsika Braumann, sudrabs Katrīnai Smiltniecei Jelgavas BJSS, bronza Vikai Altrofai BJSS "Rīdzene".

K-1 500m 2004.g.dz. un jaun. zēniem laurus plūca BJSS Rīdzene audzēkņi Rolands Kalniņš, Arnolds Andris Paeglis, trešais Kristiāns Lauris Jelgavas BJSS.

2004.g.dz. un jaun. meitenēm zelts Margaritai Sokolovai BJSS "Rīdzene" sudrabs un bronza - Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas audzēknēm Laurai Sičevskai un Darjai Grjaznovai.

3.posms 12.augustā 1000m distancē daudziem sportistiem būs izšķirošais cīņā par vietām kopvērtējumā.

Uzvarētājiem tika pasniegtas medaļas, diplomi, un otrā posma sponsoru A/S "Latfood" Ādažu čipsi.

Visi sacensību rezultāti pieejami šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)