Banner 980x90

Oktobrī BENU aptiekas Limbažos un Salacgrīvā aicina bez maksas veikt sirds veselības pārbaudes

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Aicinot sabiedrību pievērst uzmanību savlaicīgām rūpēm par sirds veselību, BENU aptieku tīkls oktobrī visā Latvijā, tostarp Limbažos un Salacgrīvā, aicina uz bezmaksas asinsspiediena, holesterīna un cukura līmeņa mērījumiem, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja akcijas organizatori.

Bezmaksas veselības pārbaudes tiek īstenotas Latvijas Farmaceitu biedrības iniciētās sociālās kampaņas "Sirds tev tikai viena" ietvaros.

Limbažos izmeklējumi notiks Pasta ielā 4, interesentiem būs iespēja pārbaudīt cukura un holesterīna līmeni asinīs. Apmeklējumam pieteikties zvanot pa tālr.: 64070265. Salacgrīvā izmeklējumi notiks Rīgas ielā 6, būs iespēja pārbaudīt gan cukura, gan holesterīna līmeni asinīs, pieteikties zvanot pa tālr.: 64071735.

"No sirds un asinsvadu slimību riska nav pasargāts neviens: nepilnvērtīgs uzturs, mazkustīgs dzīvesveids, stress, kaitīgie ieradumi – šie ir tikai daži no faktoriem, kas dienu no dienas rada slodzi sirds un asinsvadu sistēmai. Līdz ar to ir būtiski regulāri veikt profilaktiskas sirds pārbaudes. Īpaši tas svarīgi ikvienam, kurš sasniedzis 40 gadu vecumu," stāsta BENU aptieku mārketinga vadītāja Kristīne Rozniece. "Tāpēc arī BENU aptieku farmaceiti sociālās kampaņas "Sirds tev tikai viena" ietvaros aicina izmantot iespēju bez maksas veikt ātrus un nesāpīgus ekspresdiagnostikas izmeklējumus, kas ļaus nekavējoties uzzināt sirds veselības rādītājus."

Kampaņas ietvaros "BENU Aptieka" aicina veikt bezmaksas asinsspiediena mērījumus, kā arī noteikt cukura un holesterīna līmeni. Taču tiem, kas lieto preparātus sirds un asinsvadu slimību ārstēšanai, būs iespēja izmantot šomēnes piedāvātās atlaides. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)