Banner 980x90

Pālē notiks dziesmu festivāls "Ama Jumer"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.cm
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.cm
22.aprīlī Pāles kultūras namā notiks dziesmu festivāls "Ama Jumer". Festivāls tiek organizēts ar mērķi stiprināt Pāles pagasta, Limbažu novada pagastu un citu novadu iedzīvotāju mīlestību pret dziesmu, kā arī veicināt radošo izpausmi dziedot, rosināt jaunu dziedātāju pieredzes apmaiņu starp pagastiem un novadiem, motivēt jaunos un esošos talantus vokālo un māksliniecisko spēju attīstībā.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, konkursā var piedalīties dziedātāji no visiem Latvijas novadiem gan kā solisti, dueti, vokālās grupas vai dziedošās ģimenes.

Dalībnieku sadalījums pa grupām:

1.grupa – pirmsskolas vecuma bērni ( līdz 7.g.v.)
2.grupa no 7 līdz 10 gadi;
3.grupa no 11 līdz 15 gadi;
4. grupa – no 16 līdz 22;
Grupa no 23 līdz …. (bez vecuma ierobežojuma);
Oriģināldziesmu grupa;
Dziedošās ģimenes.

Konkursam var pieteikties līdz pirmdienai, 27.februārim. Pieteikties var nosūtot pieteikuma anketu un video ierakstu - ierakstā jābūt atskaņotai dziesmai, kura tiks izpildīta konkursā (var būt filmēts ar telefonu, video kameru vai foto kameru) ar iedziedātu dziesmu (var būt bez pavadījuma) uz e-pastu amajumerfestivals@gmail.com.

Dalībnieku iesūtītos video materiālus izvērtēs žūrija. Par piedalīšanos konkursa finālā dalībniekam paziņos personīgi līdz š.g. 6.martam.
Konkursa norise plānota 2 kārtās.

1.kārta - atlase. Elektroniski iesniegta pieteikuma anketa un video materiāls vērtēšanai. Neliels video ieraksts ar Jūsu iedziedātu dziesmu, kuru jānosūta uz e-pastu amajumerfestivals@gmail.com .

2.kārta fināls – konkurss norisināsies 22.aprīlī Pāles kultūras namā. (Konkursa fināla norise tiks precizēta).

Konkursa finālistus vērtēs žūrija. Konkursa fināla dalībniekiem ir iespēja sagatavot priekšnesumu kopā ar grupu. Žūrijai ir tiesības piešķirt konkursa dalībniekam papildus punktu, ja tas konkursa programmā atbilstošā kvalitātē izpilda skaņdarbu grupas "Bitīt matos" pavadībā.

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)