Banner 980x90

Pāles kultūras namam par vairāk nekā 16 000 eiro iegādāta apskaņošanas un apgaismojuma aparatūru

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Limbažu novada pašvaldība Pāles kultūras namam iegādājusies muzikālo pasākumu apskaņošanas aparatūru un skatuves apgaismojumu par vairāk kā 16 000 eiro, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Limbažu novada pašvaldības iepirkumā par aparatūras un skatuves apgaismojuma iegādi uzvarēja SIA "Muz Pro", ar kuru noslēgts līgums par 16 386 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN).

Iepirkumā bija pieteikušies vēl trīs uzņēmumi, no kuriem viens uzņēmums piedāvāja arī zemāku cenu nekā SIA "Muz Pro", taču tika secināts, ka vairākas piedāvājuma preces neatbilst iepirkuma tehniskās specifikācijas nosacījumiem.

Saskaņā ar noslēgto līgumu iegādātā tehnika tiks piegādāta līdz 30.septembrim.

Iepirkums tika veikts Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) pasākuma "Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā" laikā.

Pēc "Firmas.lv" datiem SIA "Muz Pro" dibināta 2010.gadā un tās pamatkapitāls ir 2 840 eiro. Uzņēmums pieder Andrim Gaukam. 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 465 644 eiro, bet peļņa - 11 544 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)