Banner 980x90

Par 125 000 eiro Salacgrīvā pārbūvēs Bocmaņa laukumu, Kalna un Krīperu ielas

Publicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lv
Publicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lv
Šogad Salacgrīvā paredzēts rekonstruēt un pārbūvēt Bocmaņa laukumu, Kalna un Krīperu ielas Salacgrīvā. 2017.gada budžetā šiem darbiem atvēlēti 125 000 eiro, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā.   

Bocmaņa laukums ir viena no pilsētas centrālajām vietām kurā notiek dažādi pasākumi. Pirms uzsākt Bocmaņa laukuma rekonstrukcijas darbus pašvaldība vēlas uzzināt iedzīvotāju viedokļus kādam šim laukumam izskatīties.

Novada domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs aicina iedzīvotājus  izteikt savas idejas kā labiekārtot Bocmaņa laukumu: "Vēlamies šo vietu labiekārtot labi, kvalitatīvi, interesanti un atraktīvi, lai varam tur svinēt svētkus, atpūsties un lai vieta būtu pievilcīga salacgrīviešiem, viesiem un tūristiem. Negribam laukumu vienkārši nobruģēt ar pelēku bruģi un viss. Šobrīd ir pasūtītas teritorijas topogrāfiskās kartes, lai pie reizes sakārtotu pazemes komunikācijas, izveidotu vajadzīgos ūdens un kanalizācijas pieslēgumus."

Pēc iedzīvotāju viedokļu un ideju apkopošanas tiks noformēts darba uzdevums projektēšanai, projekts būs gatavs maijā. Reāli pārbūves un rekonstrukcijas darbi abās ielās un laukumā uzsāksies septembrī, jo vasarā slēgt šo vietu nebūtu lietderīgi. 

Iedzīvotāju ieteikumus un idejas Salacgrīvas novada pašvaldībā var iesūtīt līdz 10.februārim, elektroniski – ilga.tiesnese@salacgriva.lv, dome@salacgriva.lv vai pa pastu – Salacgrīvas novada dome, Smilšu iela 9, Salacgrīva, LV – 4033.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)