Banner 980x90

Pāvesta vizīte Latvijā notiks šī gada 24.septembrī

Rīga, 9.marts, LETA. Pāvesta Franciska vizīte Latvijā notiks šī gada 24.septembrī, aģentūrai LETA pavēstīja Ārlietu ministrijā.

Vizīte Latvijā notiks pāvesta Franciska apustuliskās vizītes Baltijas valstīs ietvaros, kuras laikā viņš apmeklēs arī Lietuvu un Igauniju. Latvijā pāvests viesosies Rīgā un Aglonā.

LETA jau iepriekš vēstīja, ka pāvests Baltijas valstu simtgades gadā septembrī apmeklēs trīs Baltijas valstis, tomēr nebija zināms konkrēts vizītes datums.

Uzaicinājumu pāvestam apmeklēt Latviju izteica gan Valsts prezidents Raimonds Vējonis, gan Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

Latvijas vēsturē pirmais gadījums, kad valsti apmeklēja pāvests, bija 1993.gada 8.septembris, kad Latvijā ieradās Jānis Pāvils II.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)