Banner 980x90

Pēc renovācijas darbu beigšanas, oficiāli atklāta Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas ēka

Dāvis Strazds/ Limbazi24.lv
Dāvis Strazds/ Limbazi24.lv
 Trešdien, 21.septembrī, pēc renovācijas darbu beigšanas, oficiāli atklāja Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas ēku. To par 84 700 eiro renovēja SIA "Accent Būve", pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja atklāšanā. 
 

"Ja tu kaut ko vēlies pietiekami stipri, tu to vari saniegt. Tas prasīs smagu darbu, ilgu cīņu un daudz spēka, bet to var sasniegt. Ticība ir priekšnoteikums jebkam ko tu dari - sportā vai kādā citā jomā,"  atklāšanas uzrunas ar vārdiem sāka Olimpiskā centra "Limbaži" valdes locekle Baiba Martinsone.

Limbažu novada pašvaldības priekšsēdētājs Didzis Zemmers savā uzrunā izteica pateicību visām iesaistītajām pusēm par darbu veikšanu: "Es domāju, ka mums visiem ir liels prieks un gandarījums, ka vēl viena ēka mūsu novadā ir sakārtota, īpaši ar tik īpašu redzējumu tās dizainā. Tas, manupāt, uzrunā daudzus limbažniekus. Šodien mēs vēlamies pateikt paldies cilvēkiem, kas piedalījās šajā procesā gan no idejas, gan projekta realizācijā. Paldies arī visiem pašvaldības darbiniekiem, kuri aktīvi iesaistījušies šajā procesā."

Limbažu novada pašvaldības izpilddirektors Agris Blumers atklāja, ka šāda dizaina ēka ir pirmā Latvijā: "Šodien ir patīkams mirklis, kad fasāde, kas nebija sevišķi skaista, ir tapusi par jaunu un modernu. Šādā veidā liktas plāksnes ir Latvijā pirmais objekts, tāpēc arī tehniski šis projekts gāja tik ilgi. Domāju, ka celtniekiem bija grūti un sarežģīti. Es vienmēr esmu pastāvējis par to, ka viegli ir strādāt ar savējiem un tā tas bija arī šoreiz. Tagad mēs visi varam priecāties par paveikto."

Baiba Martinsone izteica pateicību Limbažu novada pašvaldībai, ka tā ir devusi iespēju Olimpiskajam centram "Limbaži" būt par apsaimniekotajiem tik skaistai ēkai, kas Latvijā tādā risinājumā nav sastopama.

Pateicību pašvaldībai par uzticēšanos un Olimpiskajam centram "Limbaži" par sadarbību izteica arī SIA "Accent Būve" valdes loceklis Didzis Torims: "Gribētu pateikt paldies, pirmkārt domes vadībai par uzticēšanos darbu veikšanā, kā arī saviem būvniekiem, kas ar saviem darbiem ļoti labi tika galā."

Būvdarbu ietvaros veikta jumta seguma nomaiņa, bēniņu siltināšana, logu un durvju nomaiņa, kā arī ārsienas fasādes siltināšana, apdare un citi darbi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)