Banner 980x90

Pēc vēlēšanām mainīti Salacgrīvas novada konsultatīvo padomju sastāvi

Līdz ar ievēlēto jauno Salacgrīvas novada pašvaldību, mainīti arī pašvaldības konsultatīvo padomju un ostu valdes sastāvi, vēsta laikraksts "Auseklis".

Māris Trankalis kā deputāts turpmāk vairs nevarēs vadīt Uzņēmēju konsultatīvo padomi, viņš tajā būs vien domes pārstāvis bez balsstiesībām. Padomei būs jāvēl jauns priekšsēdētājs. Jaunatnes konsultatīvajā padomē deputātu pārstāvis tāpat kā līdz šim būs Gints Šmits, savukārt Zvejnieku un makšķernieku jaunievēlētais Normunds Tiesnesis.

Kā informē laikraksts "Auseklis", Salacgrīvas Ostas pārvaldi turpinās vadīt novada domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs, viņa vietnieks pārvaldē Jānis Cīrulis. Valdē atkārtoti iekļauts deputāts Aleksandrs Rozenšteins, no jauna Zvejnieku un makšķernieku konsultatīvās padomes priekšsēdētājs, zvejnieks Rolands Ķirsis.

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka jaunievēlētie Salacgrīvas novada domes deputāti pirmdien, 17.jūnijā, sanāca uz pirmo sēdi, lai ievēlētu jaunā sasaukuma domes priekšsēdētāju, par kuru atkārtoti kļuva līdzšinējais Salacgrīvas novada mērs Dagnis Straubergs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)