Banner 980x90

Pērkona negaiss otrdien visvairāk iespējams Vidzemē un Latgalē

Rīga, 23.jūl., LETA. Otrdien saulainākais laiks gaidāms Latvijas rietumu daļā, dienas gaitā mākoņu daudzums samazināsies arī citviet valstī, prognozē sinoptiķi.

Uzspīdot saulei un paaugstinoties gaisa temperatūrai, pēcpusdienā un vakarā galvenokārt Vidzemē un Latgalē augs negaisa mākoņi, kas vietām atnesīs stipras lietusgāzes.

Visvairāk lietus mākoņu saglabāsies no rīta valsts centrālajā un austrumu daļā.

Pūšot lēnam līdz mērenam ziemeļu, ziemeļrietumu vējam, gaiss pēcpusdienā iesils līdz +20..+25 grādiem.

Rīgā iespējams īslaicīgs lietus, dienas gaitā mākoņu kļūs mazāk un gaisa temperatūra pakāpsies nedaudz virs +20 grādiem, pūtīs lēns līdz mērens ziemeļu, ziemeļrietumu vējš.

Laikapstākļus ietekmē ciklons Krievijā un anticiklons Centrāleiropā. Atmosfēras spiediens Latvijā 760-763 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)