Banner 980x90

Pērn pirktākais auto bija "Volkswagen", ZZS izvirza Krauzi, vilciens notriec sievieti

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Pirmdien, 23.janvārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Iecavas stadionā izbūvēs vairākus sporta spēļu laukumus

Iecavas stadionā plānots izbūvēt futbola, tenisa-volejbola un basketbola laukumus, liecina Iecavas novada pašvaldības izsludinātie iepirkumi.

Foto: LETAFoto: LETA

Pērn pirktāko lietoto auto topa trijniekā bija "Volkswagen", "Volvo" un "Audi"

Pirktākie lietotie auto pērn bija "Volkswagen" ar 6636 reģistrētiem automobiļiem, kam seko "Volvo" ar 6163 importētiem automobiļiem, bet trešajā vietā bija "Audi" ar 5552 automobiļiem, liecina Auto asociācijas apkopotā informācija.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Salacgrīvā būvēs sporta un atpūtas kompleksu

Janvāra domes sēdē deputāti lēma par sporta un atpūtas kompleksa būvniecību Salacgrīvā. Pirms pieņemt lēmumu novada domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs informēja, ka savulaik pašvaldība veiksmīgi pārdeva Lāņu muižu par vairāk kā miljons latu. Tad tika pieņemts lēmums naudu neizdalīt sīkumos, bet saglabāt to lielākam un tālākam sapnim - sporta kompleksam.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Cēsīs notiks "Ziemas retro festivāls 2017"

Sestdien, 28.janvārī, plkst.11.00 Cēsu Pils parkā notiks "Ziemas retro festivāls 2017", pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Katvaru pagastā būvēs hokeja un florbola laukumu par gandrīz 17 000 eiro

Limbažu novada pašvaldība iecerējusi izbūvēt hokeja un florbola laukumu Katvaru pagasta Pociemā par gandrīz 17 000 eiro, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

ZZS par Rīgas mēra amata kandidātu izvirza Krauzi

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valde šodien par saraksta līderi startam Rīgas domes vēlēšanās izvirzījusi ZZS valdes priekšsēdētāju Armandu Krauzi.

Foto: Evija Trifanova/ LETAFoto: Evija Trifanova/ LETA

Konkursā meklē projekta "Rail Baltica" zemju ierīcības projektu izstrādātājus un mērniekus

Jaunbūvējamās Eiropas platuma sliežu dzelzceļa līnijas "Rail Baltica" īstenotājs Latvijā SIA "Eiropas Dzelzceļa līnijas" izsludinājis atklātu konkursu, lai atrastu zemes ierīcības projektēšanas, kadastrālās uzmērīšanas un robežu ierīkošanas darbu veicējus nekustamajiem īpašumiem, kas nepieciešami "Rail Baltica" izbūvei Rīgas pilsētā un Mārupes, Baldones, Ķekavas, Olaines, Ropažu, Salaspils un Stopiņu novados, aģentūru LETA informēja "Eiropas Dzelzceļa līniju" pārstāve Rita Voronkova.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Cēsīs sievieti notriec pasažieru vilciens

Aizvadītajā nedēļas nogalē Cēsīs kādu 1930.gadā dzimušu sievieti notriecis pasažieru vilciens, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Zane Vaskāne.

Cesis24.lvCesis24.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)